Verhuur

Voor de verhuur van licht, geluid en DJ gear bent u bij SD Producties aan het juiste adres. We verhuren professioneel licht, geluid en DJ gear voor al uw feesten, partijen en/of evenementen. Ieder feest, groot en klein, kort- of langdurend maakt u met SD Producties tot een succes.

Door jarenlange ervaring hebben we ons ontwikkeld als totaal leverancier met een uitgebreid pakket van hoogwaardig apparatuur licht, geluid en DJ-gear waarin we blijven investeren. Dit samen met de technische kennis en kunde die we in de loop van de jaren hebben opgebouwd, zorgt ervoor dat we steeds weer een tevreden klant achter laten. Daarnaast zorgen we voor een goede aftersales service.

SD Producties verhuurt licht en geluid van gerenommeerde merken. We vinden het belangrijk maatwerk te leveren, afgestemd op de wens van de klant waarbij we met onze vakkennis en ervaring graag creatief meedenken om uw wensen mogelijk te maken.

Iedere klant, groot of klein wordt bij ons met evenveel enthousiasme en professionaliteit geadviseerd en ondersteund.

Feesten en evenementen

U kunt bij ons terecht voor de verhuur van professioneel licht, geluid en DJ-gear. Met SD Producties geeft u zo elk feest, evenement of andere gelegenheid een professionele uitstraling. Het licht en geluid zijn bepalend voor uw feest of  evenement. De techniek bij uw licht en/of geluid moet dan ook vlekkeloos verlopen en tot in detail kloppen.

Kiest u voor een showeffect met diverse licht mogelijkheden, wilt u uw band versterkt hebben of een complete DJ show met licht en geluid? Alles kan! SD Producties heeft meer dan 25 jaar ervaring en zich door de jaren heen ontwikkeld tot een totaalaanbieder op het gebied van licht en geluid. We werken uitsluitend met professionele apparatuur. Maak uw wensen kenbaar en SD Producties stelt een op maat en passend pakket voor u samen.

Licht

Verlichting zorgt voor sfeer tijdens uw feest of evenement. Verlichting heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt, zoals bijvoorbeeld de opkomst van LED verlichting.

Een greep uit het assortiment van SD Producties:

Frontlicht
Statisch licht voor uitbelichting
Bewegend licht
Lichteffecten
Intelligent licht; bestuurbaar en programmeerbaar

Geluid

Voor de beleving van een feest, evenement of lang lopend project is goed geluid van essentieel belang. SD Producties verhuurt dan ook professionele geluidsapparatuur.We werken met merken zoals bijvoorbeeld RCF, JBL, Soundcraft, Sennheiser, Shure, AKG, JTS en Alesis.

 

 

 

 

Zanger, zangeres of band

Als zanger, zangeres of band heb je niet altijd de juiste benodigdheden in huis om je optreden tot een goed feest te maken. SD Producties heeft wat iedere zanger, zangeres of band nodig heeft: de juiste PA, DI’s, versterkers, luidsprekers, microfoons voor alle instrumenten en zang, mengpaneel, lichteffecten en ga zo maar door. SD Producties heeft de juiste kennis en ervaring om uw optreden tot een succes te maken.

 

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en mogelijkheden om uw feest of evenement tot een succes te maken.